logo

All times are UTC - 6 hours

Mark forums read


Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Author Message
Offline
 Post subject: Do I need a Vassal Update?
PostPosted: Fri Jan 14, 2011 3:19 pm 
Big Bad Brad
Big Bad Brad
User avatar

Joined: Mon Sep 03, 2007 12:14 am
Posts: 5344
Last couple of times I've been on Vassal has been for playtesting so we've been locking the room.

Then words like "invite" or "accept invite" which none of these features are becoming apparent or obvious to me.

So do I need an update?

_________________
"200 or 2"
"Consistency is the key, not crying"


Top
 Profile  
Reply with quote  

Offline
 Post subject: Re: Do I need a Vassal Update?
PostPosted: Fri Jan 14, 2011 3:46 pm 
Jedi Knight
Jedi Knight
User avatar

Joined: Sat May 30, 2009 11:52 am
Posts: 350
Location: NJ
My Vassal auto updated a few weeks ago, so its possible. check your version against the vassal site.

_________________
><


Top
 Profile  
Reply with quote  

Offline
 Post subject: Re: Do I need a Vassal Update?
PostPosted: Fri Jan 14, 2011 6:46 pm 
Jedi Knight
Jedi Knight
User avatar

Joined: Sun Jan 31, 2010 4:23 pm
Posts: 358
I have been playing Vassal games this week and haven't had to download any new updates or anything.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours

Mark forums read

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Jedi Knights style by Scott Stubblefield